Nu het einde van het jaar weer in zicht komt beginnen alle ondernemers langzaam weer op zoek te gaan naar relatiegeschenken. Echter zijn er tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Heb jij hier ook last van? Dan is dit artikel bedoeld voor jou! In dit artikel geven we je namelijk een aantal ideeën waarmee jij jouw zakenrelaties en collega’s kunt verassen! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Gepersonaliseerde sokken

Een relatiegeschenk dat we de laatste jaren steeds vaker voorbij zien komen: gepersonaliseerde sokken. Wij zijn namelijk allemaal steeds meer bezig met de manier waarop we eruit zien en hoe we ons kleden. Sokken personaliseren naar bijvoorbeeld de huisstijl van je onderneming of met het logo van je webshop is een leuke manier van reclame maken. Daarnaast zijn het ook de perfecte ‘zondagse sokken’ om heerlijk in te relaxen.

Festivalbandjes

Festivalbandjes vallen eigenlijk een beetje in hetzelfde rijtje als de gepersonaliseerde sokken. Ook deze zijn te personaliseren naar de huisstijl van je onderneming, maar zijn ook geschikt om te worden voorzien van een subtiele tekst of klein logo. De drempel om een festivalbandje te dragen, ten opzichte van de sokken, is een stuk kleiner. Festivalbandjes bestellen kan net als de sokken gemakkelijk online.

Powerbank

Het relatiegeschenk waar iedereen blij mee is. In het mobiele leven van tegenwoordig willen we zo veel en zo lang mogelijk online blijven. Maar, doordat we zo veel gebruik maken van onze apparaten zijn ze ook een stuk sneller leeg. Door je klanten een powerbank te geven zullen ze nooit zonder batterij komen te zitten. Hier zullen ze je zeer dankbaar voor zijn!

Pennen

Waarschijnlijk denk je nu: een pen, is dat niet wat standaard? Klopt. Het is niet het meest originele relatiegeschenk wat je kan geven. Máár, bij een relatiegeschenk gaat het erom dat het product gebruikt gaat worden. Als jij je zakenrelaties een fantastische pen geeft die erg lang meegaat en erg fijn schrijft, zal hij of zij jou daar zeker erg dankbaar voor zijn. En uiteindelijk is dat waar het om draait bij een relatiegeschenk, toch?